11 Aralık 2016 Pazar

Dikkatlice Okuyun, Açıklıyoruz !

Konumuz; İnternetten kazanmak için ilk adımlar nasıl olmalı ?

Son sözlerim;

Heyecanlı bir şekilde google girdiniz, internetten para kazanma yolları, internetten para kazanmak istiyorum, gibi sorgularla önünüze bir ton site cıktı. O siteye baktınız bu site baktınız iyicene bunaldınız ben bu işi yapamam dediniz. Gözünüz korktu haklısınız. İnternetten para kazanmak adına bir çok çöp site olduğu doğrudur. Size vaat edilen bir çok sey olucak, yok sizi zengin edicem, bir günde birlerce tl para kazanacaksınız hayatınız değişecek, gibi laflara inanırsanız dolandırılmanız an meselesi olacaktır. Geri dönüşü olmayan hatalar yapmayın.

Sadece cebinizdeki paradan olur ve hevesiniz heycanınız gider, herkes gibi internete para kaptırdım, fakat para kazanamadım. İnternetten para kazanılmıyormuş dersiniz. Makalemizi ve yönlerdirmelerimizi dikkatlice okuyup uygularsanız kimse sizi dolandıramaz ve hakkınızı alırsınız. Sizde geleceğin mesleğiyle tanışmış olursunuz. Ekliceğiniz veya sorucağınız bir konu varsa yorum bölümünden iletişime geçebilirsiniz. Umarım yararlı olmuştur.

4 Aralık 2016 Pazar

Kedini Şaşıran Doları Lanetliyoruz !!!

Ülkemiz için dolara dur deyin !

Bugün ülkeme olan vatandaşlık görevimi yapmayı borç biliyorum. Dolar kendini öyle bir şaşırdı ki, ingilterede bir markette çalışan kasiyer ile ''mesleği kesinlikle küçümsemek olarak görmeyin'' ile Türkiye cumhuriyetinde görev yapan bir ögretmen aynı maaşı alıyorlar, hayır hayır bizim öğretmenimiz daha düşük maaş alıdığı söyleyebilirim dolar üzerinden.

Doların artmasının eksi sonuçları;
  • Ülkemizde elektirik, doğalgaz, su, ücretleri artar.
  • Yiyecek ve içecek sektörü iflas konumuna gelir
  • Fabrikalar dolar üzerinden endexli çoğu işçi çıkartır.
  • Benzin, mazot, lpg, ücretleri dolarla endexli fiyatlar uçar.
Maaşlar düşer herşey ateş pahası olur. ve bir çok şey...

Son sözüm; Dolara dur demek zorundayız. Sebebi geleceğimiz, ve ülkemizin geleceği. ülkemizi sevmiyorlar, güçlenmemizi istiyorlar, gelişmemizi hiç istemiyorlar. Bilinçli olalım bu ekonomik çökertmeye karşı dik duralım. Elimizdeki gevur paralarını türk parasına çevirelim bu oyuna gelmeyelim. Unutmayın geldikleri gibi gitmelerine izin verelim. Bu namussuzları tekrardan denize dökelim. Türkün başka yaşayacak memleketi yok bunu aklınıza kazıyın ve ülkenize sahip çıkın.

2 Aralık 2016 Cuma

Kazandığı Parayı Görünce Çok Güldüm :)

Birde marifetmiş gibi gösteriyor !

Bir arkadaşımla iki gün önceki konuşmamızı size aktarmak istiyorum pek değer verdigim birisi değil zaten.

'' Nasılsın neler yapıyosun ayşe konuşup görüşemiyoruz diye konuya girdi konu konuyu açtı, derken konu para kazanamaya ve mali durumun nasıl gittiğine geldi. Bak ben bir siteden aylık bukadar kazanıyorum. Aylık elektirik su doğal gaz faturamı ödüyorum demez mi. Nekadar geliyor senin elektirik suyun dediğimde toplam 350 liradan bahsetti. Nasıl kazanıyorsun bu parayı dediğimde anket sitelerinden facebooktan oyun müzik indirme programlarından demez mi. Günde nekadar zaman harcıyorsun dediğimde günlük 8-10 saatten bahsetti. '' 

Arkadaşım bana hava atar gibi konuşmasından kaynaklanan sinirle krndimi tutarak hiç bir sekilde gönlünü kırmadım fakat bir gün evime gel sana nasıl internetten para kazanılcağını ve kazanıldığını birer bir göstereyim diyerek sözleştik ve telefonu kapadık. Uzun lafın kısası sevgili blog okurları herkesi evime davet edip bu sistemi gösteremeyecegime göre kısaca bağsedeyim; internetten para kazanmak için günlük 8 -10 ayırmanıza gerek yok ve sürekli bilgisayarın başındaken para kazanıcam diye bir kavramda yok. 

internetten para kazanmanın en yaygın metodu ; satış ortaklığıdır. Bilgisayarın kalbi internetse internetteki paranın kalbi satış ortaklığıdır diye biliriz. Satış ortaklığını ne kadar etkili ve sürekli bir biçimde kullanıp kaliteli bir eğitim alırsanız internetten para kazanmanız tereyağdan kıl çeker gibi olacaktır bunu sakın unutmayın.

29 Kasım 2016 Salı

İnternetin Tatlı Yönleri $ Para $ 2017

İnternetten Banka Hesabınıza Düzenli Para Transferi !

İnternet dünyası kimisi için eğlence kimisi için araştırma kimisi için oyun kimisi için sadece facebook'tur. Fakat biz internete farklı yönde bakıyoruz. Sebebi ise internetten nasıl para kazanıldığını kendi gözlerimizle gördügümuz için neden olmasın diye bu yola girdik ve iyiki girmişiz. Çünki bu dünyaya bir kere geliyoruz ve başımızda ağzı sigaradan kokuşmuş patronlar yok. Herkesin küçük hayallerinden bir tanesinede budur sanırım. 

Zamanında yaptığımız araştırmaları ve kanıtlanmış yolları uygulayarak internetten sizlerde para kazabilirsiniz. Nasıl mı ?

İnternetten para kazanmak istiyorsanız ilk öğreneceğiniz olgu satış ortaklığıdır. Ve ikinci ögreneceğiniz durum ise nasıl aktif şekilde kullanıcağınızdır. Bu terimler hakkında kesinlikle bilgi sahibi olmalısınız yoksa başlamadan kaybedersiniz. Örnekle; araç kullanmayı bilmeden arabaya binerseniz , ne olur araç parçalanır. Ve hurdaya döner bu sistemde böle çalışır. Belli bir birikim sizide doğru yola götürecektir. Emin olabilirsiniz.

28 Kasım 2016 Pazartesi

Komik Paralarla Zaman Harcamayın !

Ciddi paralar ciddi işlerden kazanılır !

Teknoji ve internet bir anne ve bebeği gibi ayrılmaz birer parça oldular. Teknoji o kadar hızlı ilerliyorki neredeyse dk. dk sını tutmaz oldu. Çoğu zaman hadi be bunudamı yaptılar diyoruz. Şasırıyoruz. İnsanın var oluşundan beri ihtiyaçları hiç bitmedi ve sürekli giderek arttı. Bu sebeble para denen bir olguyla karşılaştık. Ve zamanımızı , bilgi birikimizi satarak para neden maddeyi kazanmaya başladık. 

İnternet hayatımıza öyle bir girdiki telefonlar elimizden düşmüyor, herkesin evinde bir bilgisayar ve internet bağlantısı.. Madem o kadar içindeyiz bu işin çıkar sağlayamazmıyız bu işten. Bu sistemi ayaklarıma kadar getirenler para kazanıyorda biz neden kazanmayalım. Sorgulamaya başladık dimi , içimizdede ufak bir heycan kapladı.

Evet internetten para kazanmak için ne yapmalı gibi bir soru sordunuz kendinize. Herkez kazanıyorsa benim neyim eksik dediniz. Evet internetten para kazanmak mümkün fakat doğru yolları , strateji uygulayarak. Kanıtları var zaten.

İnternetten para kazanmanın bir çok yolu var facebook, teweter, instagra, borsa forex, tıkla indir , doldur indir siteri, fakat bu sistemlerle sadece komik paralar kazanırsınız. Blogumuzun temeli komik paralara gülmek zaten bunlarla ayda sadece 10 tl kazanmak için günlük 8 saat çalısırsınız..

İnternetten gerçekten para kazanıcam diyorsanız , tek ve gerçek bi sistem var oda satış ortaklığıdır. Zaman insanlar için nekadar gerçekse satış ortaklığıda internetten para kazanmanın gerçek bulmacasıdır. Bulmacada size yardımcı sistem burada yatmaktadır.